ONE BRAIN Kineziológiai módszer

Helyreállítja a test energetikai egyensúlyát, beindítja a test öngyógyító mechanizmusát.

A kineziológia a nyugati és a keleti orvostudomány tudását ötvöző, holisztikus stresszoldó és személyiségfejlesztő módszer. Célja a test, a lélek és a szellem egyensúlyának és egységének megteremtése.

Helyreállítja a test energetikai egyensúlyát, beindítja a test öngyógyító mechanizmusát. Célja a kliens jelenbeli és múltbéli problémáinak, stresszeinek feloldása. Minden kineziológiai módszer izomteszteléssel dolgozik, amelynek alapja az agy és az izmok közötti kapcsolat. Az izomtesztelés az izomtónus változásának segítségével azonosítjuk a fennálló energetikai vagy érzelmi blokkokat és a feloldásukhoz szükséges korrekciókat. A kineziológia a jobb és a bal agyfélteke energiavesztését kívánja koordinálni.

Az agyunk a fogantatásunk pillanatától fogva elraktároz minden eseményt attól függetlenül, hogy emlékszünk-e rá vagy sem. Minden egyes eseményt rögzít az agyunk a jelen pillanatig. Az izomtesztelés segítségével a tudatalattiban lévő információkat tudjuk felszínre hozni.

Minden negatív szituáció esetében az agy először a múltban elraktározott események között kezd keresni hasonló szituációt és a jelenben ennek megfelelően kezdünk el cselekedni. Ezáltal megragadunk a múltban és a kiépült blokkjaink meggátolnak abban, hogy új lehetőségeket válasszunk. Amíg nem töröljük ezeket a negatív blokkokat, addig mindig ugyan azokat a hibákat fogjuk elkövetni. A megoldás érdekében tárjuk fel azokat az életeseményeket, amelyek a stresszt okozták. Amikor megváltoztatod az elképzeléseidet saját magadról, megváltoztatod az életről alkotott élményeidet is.

A kineziológia a nyugati és a keleti orvostudomány tudását ötvöző, holisztikus stresszoldó és személyiségfejlesztő módszer.