Junior története

Sziasztok!

Az én Juniorom (8 éves, 28 kg, 143 cm) áprilisban kezdte a tornát, amit úgy gondoltam, hogy otthon majd mi ügyesen 6 hónap alatt lezavarunk…

Az I-es torna betanulásában segítséget kaptunk, végül sikerült megtanulni és otthon csináltuk… Majd a nyáron megkaptuk a II-es tornát, amivel elég sokszor elcsúsztunk, de jól kijöttek a nehézségek, bár sokszor én is nehezen birkóztam meg a feladattal (nehéz volt tartani, figyelni, javítani a tartáson…)

Nagyon örültem a csoportos lehetőségnek, ami már látványos eredményt is hozott azonnal… Magatartászavar miatt kerestük fel a SzeretetERŐDöt márciusban és szeptemberben már az iskolából is sorra jöttek a visszajelzések dicséret formájában. A vizsgálatok rámutattak a tanulási nehézségekre, így a III-as torna szerintem igen nehezére sikeredett!

Úgy döntöttünk, hogy a heti 2x-i csoportos torna mellett heti 2x egyéni tornát veszünk igénybe és ezen kívül otthon csináljuk heti 2x az ismétlő tornákat.

Gyermekem rohamos fejlődésnek indult, először megerősödött, aztán egyre fegyelmezettebb lett… Mióta megkaptuk a III-as tornát nagyon komolyan vesszük, nem maradhat ki egy edzés sem! Mivel itthon is tornázunk nagyon jól tudom követni a fejlődését, ami hétről hétre egyre szebb!

Andi nagyon jó szakember és mindenben igaza van, mindent úgy kell csinálni, ahogy mondja! Ha azt javasolja, hogy náluk tornázzon a gyermek az megalapozott és pár torna alkalom után látszik az eredmény. Megéri mindenképp, jól lehet haladni, ha a szakember besegít! ”

Ildikó 2022.11.